Content Management

Content Management

Content Management System - er blot et fint ord for en hjemmeside, hvor indholdet let kan kontrolleres og administreres, af en eller flere medarbejdere i en virksomhed.

Som udgangspunkt, designer vi et website til din virksomhed, udfra dine ønsker. På denne hjemmeside, kobler vi en række CMS-moduler ind, så du og dine medarbejdere, let kan opdatere artikler, priser, samt informationer der indimellem kræver hurtig opdatering.

Går du til en af de store CMS-virksomheder, betaler du let mere end kr. 25.000,- - blot for opstart af systemet. Hertil kommer en årlig ydelse på typisk 6-8.000,- - og du bruger raskt væk således 30-40.000,00 alene på at komme igang.

Og det er alt for meget for en lille eller mellemstor virksomhed.

cms1

Vi tilbyder CMS-systemer, der starter allerede ved kr. 12.500,- (hertil kommer momsen) - som inkluderer en komplet hjemmeside med udgangspunkt i Content Management (CMS) - og giver dig en god intro til du selv kan fortsætte udviklingen af dit website. Og du har os altid indenfor telefonisk rækkevidde - hvis det går galt.

Og så tager vi ikke årlige gebyrer for ingenting. Du betaler selv direkte til hosting-leverandøren, og det kan let gøres for ca. 200,- kroner om året...

Ring og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig - og lad os - helt uforpligtende - mødes til en hyggelig snak om dit behov.

Webhotel?