Remote & Downloads

Backup af Data i skyen...

Rushfiles - er en super løsning til at dele ting i skyen, eller til regulær backup af firmaservere.

Har du valgt en Rushfiles-løsning, skal du bruge nedenstående software for at få tildelt drevadgang til den mappe du ønsker at dele (eller som du er tildelt adgang til).

Download software der passer til dit system. Har du behov for software (App) til din smartphone, skal du blot søge efter Rushfiles på din app-tjeneste - og installere denne.

rushfiles

windows_bluesmall-300x56

osx_greensmall-300x56

Remote Control - Fjernsupport

Skal det gå hurtigt, kan vi tilbyde dig en nem og sikker metode til hurtig afhjælpning.

Vi kan overtage kontrollen til den af dine maskiner, der skal laves ændringer på, ved at du ganske enkelt starter et lille remote-program (Teamviewer), og giver os den kode som fremkommer på din skærm. Vi kan i sagens natur kun tilslutte os en pc eller server, som virker - og som kan køre programmet.

Tryk på "Team Viewer" logoet nedenfor for at starte installationen:

team

Vælger du "Kør" - kan du opleve, at du efterfølgende skal klikke "OK" eller "Kør" til at programmet må køre på din pc.

Vælger du "Gem" - kan du enten vælge at gemme programmet i en mappe efter eget valg, eller i din mappe "Overførsler/Downloads" - som du finder ved at gå ind i stifinderen. Når programmet er gemt (tager kun et splitsekund - går du ind i den mappe hvor programmet er gemt - og starter det ved at dobbelklikke på filnavnet ivankastrup.exe. Du kan så opleve, at du enten skal klikke på "OK" eller "Kør" i et vindue der popper op.

Du får så et programvindue op - som ligner det nedenstående - og det er her ID-nummeret, som du skal give os over telefonen (og så ellers læne dig tilbage). Så kan vi tilslutte os den maskine som du har startet programmet på.

Når vi er færdige og afbryder forbindelsen, kan vi ikke længere komme ind på din maskine, uden du endnu engang starter programmet, og giver os det nye ID-nummer som fremkommer. Derfor er det helt sikkert at bruge Teamviewer-programmet, som teknisk set kun kan bruges 1 gang pr. ID-nummer.

 

Webhotel?